L'ÍRIA I EN MUSSI A SOFIA (BULGÀRIA)
L'Íria va anar a
l’aeroport de Finlàndia per anar amb l’avió fins a Sofia (Bulgària).
Van decidir anar a Sofia
(Bulgària), perquè quan ella era petita, a la seva escola hi havia una nena de Bulgària i sempre deia que era
molt bonic i divertit.
Va arribar sobre les 1:00
hores i va anar a dinar un plat mol tradicional de Sofia: Shopska
salad (és amanida de tomàquets,
papions, ceba, olives...).
Quan va acabar de dinar
va anar a buscar un hotel, va trobar un
anomenat TripAdviso. L’hotel era gran, molt bonic i sobretot de luxe.
Va instal·lar-se, va
desfer les maletes i es va anar a visitar: museus, esglésies...Tot el què se'n
diu antiguitats.
Un dia després va arribar en Mussi perquè no el van deixar
pujar a l’avió.
Va anar a veure moltes
catedrals com per exemple la catedral de Aleksander o la de San Joseph...
Per celebrar l’arribada
d’en Mussi van anar a sopar. De primer plat van menjar Tarator (sopa de maduixa), de segon van menjar Sirene (formatge fresc amb salmó) i
de postres Kiselo Mlyako i iogur.
El dia següent va anar a
veure el mercat de Sofia (Bulgària)
Va comprar de tot de
menjar i també va comprar un llibre de receptes típiques d’allà.
Ella va provar de fer
Tarator però no li va sortir molt bona mes aviat dolenta però estava
comestible.
La Iria va decidir que
els últims dies que li quedaven, anirien sempre a un restaurant i així va ser, van
anar els últims dies van anar a esmorzar, dinar, berenar i sopar fora.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada